Nézze Finch film 2021 | online videa HD magyarul

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Nézd Finch Online Filmek Magyarország (2021) Letoltes Finch teljes film magyarul videa HD regisztráció nélkül. Finch Online filmek | Finch movie 2021 | Finch Videa | Finch videa 2021 | Finch film Magyarul | Finch Online Ingyen | Finch teljes film | Finch teljes film magyarul.

Finch, Finch online, Finch teljes film, Finch teljes film magyarul, Finch videa, Finch online filmek.

Hogyan nézheti meg a Finch filmeket teljes egészében és ingyen?
Kattints ide : Finch 4KHD

Finch

 

 


'Finch': megjelenési dátum, cselekmény részletei, szereplők és minden, amit eddig tudunk

 


Mi a Finch címe ?
Finch egy 2021 amerikai poszt-apokaliptikus sci-fi dráma film rendező Miguel Sapochnik egy spec script írta Craig Luck és Ivor Powell.


Mikor jelenik meg a Finch  ?
A filmet 2017 októberében jelentették be BIOS- ként . A forgatás Új-Mexikóban 2019 februárja és májusa között zajlott. A filmet a Universal Pictures a tervek szerint 2020. október 2-án mutatta be az Egyesült Államokban , de többször elhalasztották. a COVID-19 világjárványhoz . A Finch nevet kapta , eladták az Apple TV+ -nak , és 2021. november 5-én adták ki.


Ki van a méregben : Legyen vérontásöntvény?
A film főszereplője Tom Hanks és Caleb Landry Jones .


Mi a Finch cselekménye ?
Tíz év telt el azóta, hogy egy napkitörés elpusztította az ózonréteget , a hőmérséklet 150 Fahrenheit-fokra (70 Celsius-fokra) emelkedett, és a Föld bolygót az ultraibolya sugárzástól felperzselt , szélsőséges időjárási eseményeknek kitett , nagyrészt lakhatatlan pusztasággá változtatta. A kevés túlélő egyike, Finch Weinberg robotmérnök, egyedül él Goodyear kutyájával és egy segítő-robottal, Dewey-vel egy földalatti St. Louis-i laboratóriumban, amely egykor annak a cégnek a tulajdonában volt, amelynek a kataklizma előtt dolgozott. Finch csak hő- és ultraibolya-álló védőruházattal merészkedik ki a szabadba, hogy utánpótlást keressen.

A rákban haldokló Finch egy fejlettebb humanoid robottárs létrehozásán dolgozik, amely gondoskodik kutyájáról, ha már elment. Finch enciklopédikus ismeretekkel látja el, beleértve a kutyák kiképzésére és gondozására vonatkozó kézikönyvet is. A Goodyear azonban kezdetben nem bízik a robotban (ami végül a Jeff nevet választja ).

Amikor egy hatalmas vihar közeledik St. Louishoz, és az előrejelzések szerint 40 napig tart majd, Finch, Jeff, Dewey és Goodyear egy erősen átalakított lakóautóval indul San Francisco felé. A sietős távozás miatt az adatoknak mindössze 72 százaléka kerülhetett fel Jeffre, és csak egy gyerek szellemi képességével rendelkezik. Annak ellenére, hogy állapota egyre rosszabb, Finch még mindig igyekszik értékes leckéket adni Jeffnek az életről és arról, hogyan védje meg Goodyeart. Jeff érdeklődő viselkedése egyszerre szórakoztatja és frusztrálja Finch-et, és a dolgok felpörögnek, amikor Jeff véletlenül belebotlik egy csapdába, ami Deweyt elpusztítja, lakóautójukat pedig egy ismeretlen autó üldözi. Finch azonban megbocsát Jeffnek, miután segítette járművüket az előzésben, annak ellenére, hogy Finch pánikszerűen hibázott az ítéletében.

Céljukhoz közeledve az UV-sugárzás elég alacsonyra csökkent ahhoz, hogy Finch védőruha nélkül tudjon kilépni a napsütésbe. Egy délutánt kint tölt Jeffel, és megtanítja neki, hogyan kell elhozni Goodyearrel, mielőtt csendesen meghalna. Jeff és Goodyear San Franciscóba tart, ahol lakhatónak, de elhagyatottnak találják a várost, és elindulnak, hogy megkeressenek minden túlélő embert.

 

 

 

" Finch "


Alaposan megvizsgáljuk az Finch felülvizsgálatát. Kérjük, nézze meg a filmet és izgalmát az általunk biztosított oldalon. Teljesen ingyenesen hozzáférhet.


Finch
Finch online
Finch teljes film magyarul
Finch videa
Finch teljes film magyarul indavideo
Finch előzetes
Finch magyar előzetes
Finch megjelenés
Finch film 2021
Finch premier
Finch mozicsillag
Finch kritika
Finch online filmek

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments